Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förrvirring

tankarna slåss

känslorna

har gått ut i strejk.

 

tiden går

ögonen letar svar

hjärna går på högvarv

och vägen är oklar.

 

förvirringen

skildrar

gör dåtid till framtid

nutiden okänd

och framtiden blir

ett sant mysterier.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 213 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 10:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson