Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden står still

springer

men benen rör sig inte

eko fyller tomma ytor.

 

Försöker nå fram

men till vad

försöker gå ifrån

men det är omöjligt.

 

tiden står still

hade jag orken

kanske jag hade andats ut

och väntat in morgondagen.




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 138 gånger
Publicerad 2007-09-30 19:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson