Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lost in the blåst

 

 

Halka under lasten på väg

Smörjd att glida dig ur händerna

Golvbrunnsdjup återvändsgränd i sikte

Imma döljer det som vill dig åt och illa

Lokalkännedom sinkar din vandring

Vändning skiljer det det onda från det goda

Påstridiga passerar utanför helt obemärkt

Galen urskiljs du bland stötepelare

Flaggsstångslinor piskar upp stämningen

 

 

 

 




Fri vers av theperna
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 13:07



Bookmark and Share


  Just Emotions
starkt o bra.. gillas!!!
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

theperna
theperna