Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en omgjord version av \"säker som du\"


bara nästan

vi är som höststormarna
som löven som bara virvlar runt

vi får aldrig fast mark under våra fötter
åtminstone inte jag
för det är alltid jag som faller på dig

dina händer som smeker,
dina ord som viskas i mitt öra
borde ge mig mod, men

din säkerhet
gör mig bara mer osäker

och jag famlar
efter svar




Fri vers av Simmerskan
Läst 293 gånger
Publicerad 2007-09-28 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan