Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reinkarnation



Han har levat i eoner

i hundratals olika skepnader

samma själ, annan kropp

olika livsöden

minns inget emellan sessionerna

bör inte minnas, får inte minnas

men plötsligt en dag

ser han genom hålet i slöjan


Då måste han dö...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 16:48



Bookmark and Share


  Yvonne
Ack ja, livets gång - och undergång! Tror också på reinkarnation. Bra dikt.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis