Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att bara vara och finnas, ingen människa är en ö, alla har nån ikring sej...


Dela, med dej

Delad glädje


Är dubbel............



Delad sorg


Är halv...




Fri vers av LassO
Läst 626 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-28 20:47



Bookmark and Share


  Smultris
Nedanstående kommentar/er gör mig sorgsen och förvirrad, det känns som att hoppa in i en personlig vendetta, men vad vet jag som utomstående? inget alls förutom att det är obehagligt att läsa sådant för det känns enbart olustigt.

Jag tycker texten är talande och en tankeställare, de gånger man mår dåligt men inte vågar öppna sig av rädsla för att störa andra, men tänk så fint det vore om vi kunde dela på sorgen, på tyngden, om vi kunde bry oss lite mer om varandra.

Däremot skulle du kunna trycka ihop raderna lite mer och ta bort punkterna så skulle texten kännas mer harmonisk att läsa.

Åsa, jag läste din text också och tycker att dom kompletterar varandra finfint.
2007-09-29

  LassO
Till R A Jansson, det finns vissa elementära saker som man bör lära sej, de flesta lär sej det i barndomen, andra, aldrig.

Det stör mej inte att du kritiserar mej, inte ett dugg, om du gillar vad jag skriver är bra, om du inte gillar, so what! Men när du ger dej på andra på det sätt som du gör, så pulserar det i hälsingeblodet. Jag hatar sådana påhopp, oavsett hur de ser ut.

Och andras sorg, har du inte ett dugg med att göra. Om det stör dej, låt bli att läsa. Svårare än så är det inte! Eftersom det är fredag kväll så kan man tro att du druckit lite för mycket, sånt händer ibland, be om ursäkt och gå vidare. Det är i alla fall en bättre förklaring än ren elakhet!

Men, skärp dej R A J!
2007-09-28

  Sanningsägaren VIP
ville bara visa dig, att jag funderat i samma banor som du...
Åsa
2007-09-28

  Sanningsägaren VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=105323

2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO