Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag vet inte.
jag är omotiverad när det gäller allt just nu.
och kladdkaka mår man illa av.
och jag är trött.
och egentligen är jag sjuk i huvudet.
(citat från Sky Phenomenon, Jens Lekman)



anadreams

"I'm standing here waiting, for you to come."

i 8 år.
har jag skrikit.
väntat.
längtat.
och ändå har du inte kommit.
varför kommer du inte?
hur kan du bara stå där
på lagom långt avstånd
och se på?
när jag är så jävla misslyckad
otillräcklig
äcklig och ful
som en människa kan bli?
hur orkar du med?
jag förstår inte.
det är ditt jobb.
du vägrar att göra ditt jobb.
trots att jag betalar dig med
delar av mitt hjärta min själ
varje dag.

du är min räddning.
det har jag intalat mig själv
sen jag såg dig
i spegelbilden
i trean
nånstans där under allt fett.
du är mitt get out of jail free-card.
varför i helvete vägrar du att
släppa mig fri?



jag undrar hur långt in i själen
hennes fingrar har grävt.
jag undrar hur många gånger
ekot av hennes
korrumperade tankar
skallade i hennes
magsäck.
hjärta.



(jag undrar varför i helvete
du inte kan låta mig va.)


"I called out your name
like the name of a coming hurricane
I called out your name
like you call out when your in hurting pain."

varför måste det alltid
vara såhär?
varför kan jag inte bara 
göra som jag vill?

varför ger du mig inte det jag vill ha?
(jag vill bara ha dig.enkelt.)




Fri vers av huvudstupa
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-28 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa