Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du skulle kunna visa mig världen genom ditt perspektiv

du skulle kunna visa mig världen genom ditt perspektiv
ge mig nyckeln till ditt hjärta så jag kan se vem som egentligen fyller ditt tomrum i höst

du går på samma gamla gator dag efter dag
trampar på varenda jävla löv som har fallit till marken
springer ifrån höstvindarna som blåser kalluft på din kropp
kalluft som får dina ögon att samla vattendroppar i tårkanalen

det blir som om en blind plötsligt skulle få syn på regnbågen genom sin pupill
för de gråa gatorna har aldrig varit så färgglada
som vad de är när dina fötter nuddar dem

jag vill öppna upp ditt hjärta, se om jag kanske finns gömd där någonstans
kanske fyller jag ditt tomrum i höst medan regnet smattrar mot fönsterrutan
kanske är det mig du tänker på då
kanske är det min hand du famlar efter i mörkret
för att sedan komma på att du ligger i samma säng,
likt förbannat lika ensam som du var för en vecka sedan
ett år sedan

för det finns en plats i dig dit ingen annan nått
och jag vill vara den första att nå ända fram
att få sätta mina avtryck i dig
få gömma mitt namn i ditt hjärta

för du skulle kunna visa mig världen genom ditt perspektiv
ge mig nyckeln till ditt hjärta så jag kunde se att det är jag som fyller ditt tomrum i höst




Fri vers av SiLENTSHOUT
Läst 422 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-28 21:17



Bookmark and Share


  aol
gillas vackert så berörande
2008-07-10

  Amina
jättefin, jag är lite trött så jag kan inte kommentera nåt smart, men bra jobbat, fint och sånt
2007-09-28
  > Nästa text
< Föregående

SiLENTSHOUT
SiLENTSHOUT