Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brist på pengar i detta rika land?


musik
känsla
glädje
sorg
smärta
lycka
ledsam
patetisk
orolig
rädd
fånig
bäst
dålig
bra
fin
tjock
fet
ful
missfoster
perfektionism
pedofil
homofob
sex
ful
rolig
otrolig
konstig
skum
annorlunda
normal
udda
unik
fel
barnslig
rätt
älska
hata
poet
fantasi
tanke
göra
begravning
liv
smal
död
kort
lång
lagom
dop
födelse
förstå
okänslig
kall
elak
snäll
katastrof
blod


gud?




Fri vers av boobcacky
Läst 370 gånger
Publicerad 2007-09-29 01:34



Bookmark and Share


  osams
jävlar! hade totalt missat den här!! >_< fan vad bäst. .....
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky