Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Underbarnet Sophie Lloyd

Med henne skulle man kunna ha det mycket skoj
Vacker som en gudinna
En av världens bästa kvinnliga gittarister vill jag lova
Allra helst när hon spelar skjortan av alla
Då det bara är att sitta bredvid och tralla med
Sjunga med
Men mest på ploj
För tillsammans med Sophie har man det alltid
så himla kul och skoj...


Ken Cassel
29/8-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 264 gånger
Publicerad 2007-09-29 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel