Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nej det är ingen dikt om gula lönnlöv och höst utan om lekar som man minns från sin barndom med en kär barndomsvän som man tyvärr har tappat kontakten med...


Lönnlöv





Jag och min kompis Lotta

Vi leker att lönnlöven är djur

vi tar in dem och tvättar dem

med tandkräm

i mitt handfat

då blir dom rena djur

istället för de smutsiga djuren

som fortfarande ligger kvar

under lönnen

jag och min kompis Lotta

vi är bara ca åtta.

och fantasi det har vi så det räcker...




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 491 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-04 15:03



Bookmark and Share


  To
Gulligt när barn leker sin egna lekar.
2007-12-28

  ramlar
annorlunda, men söt
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis