Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
* Om Gud är kärlek * www.poeter.se/Las+Bok?book_id=1810 *


om gud är kärlek #10

 
om gud är kärlek,
så kan du resa dig upp
och gå din väg
om predikanten basunerar
"gud är kärlek men"

för om gud är kärlek
kan det bara heta
"gud är kärlek och"




Fri vers av Mattias Josephson
Läst 663 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 16:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En helt underbar text, och sann, så sann! Keep up the good work!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson