Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det här är egentligen tänkt som en låttext. Dock kan jag inte spela eller skriva noter, så hur den skall låta med musik finns bara i mitt huvud.

Älskar dans, speciellt bugg. Gör ett försök att beskriva känslan.




BUGGA, BUGGA

 

Känn hur vilda rytmer sprids i hela din kropp

upplev hur det spritter när musiken spelar opp

Om du är ung eller gammal betyder inte ett dugg

känn hur musiken gungar, upplev lyckan i en bugg.

 

Refr:

Bugga, bugga, bugga - ge järnet och kom loss

Bugga, bugga, bugga - virvla runt på golvet med oss....

 

 

Dansa, dansa, dansa, upplev glädje och harmoni,

ge dej hän till hundra procent i extas och eufori

Känn hus pulsen dunkar och hur hjärtat slår i takt,

kroppen känns lätt som en fjäder, du är fångad i musikens makt

 

 

Refr:

Bugga, bugga, bugga - ge järnet och kom loss

Bugga, bugga, bugga - virvla runt på golvet med oss....




Fri vers av Yvonne
Läst 415 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-29 20:28



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Din härliga får mig att vilja kasta mig ut i vild dans!
Bra och medryckande skrivet!
2007-11-13

  Annette Andersson
Underbar! Jag känner \"melodin\" fast jag inte kan vare sig sjunga eller skriva noter... men känslan får jag av texten!
2007-10-01

    Bodil Sandberg
Jag ger jäääääääääääääääärnet och kommer loss så det swischar om et till din härliga BUGGSÅNG!!!!!
2007-09-30

    Aurora Borealis
Bra buggat!
2007-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Yvonne
Yvonne