Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dammkornsdelen vart väl inte så som jag tänkt mig. inte alls faktiskt. inte bra heller..


dammkorn är ett svårt ord i vissa lägen




när jag ser på dig
där du ligger intill mig.

dina ögon är slutna,
du är långt borta
i din så mycket vackrare värld.

dina ögon rör sig sakta,
du ser lycklig ut.

jag kysser din kind,
du ler ett magiskt leende.
vänder dig om och,
lägger din arm runtom mig.

jag beundrar dina ögon,
jag ser ett dammkorn.

långsamt singlande ner,
med dina underbart
vackra öngonfransar som mål.


det lägger sig tryggt mellan dom,
försiktigt sträcker jag fram handen.
för att varsamt rädda,
dina så magiskt vackra ögon.




Fri vers av Kathleen
Läst 390 gånger
Publicerad 2005-04-22 07:28



Bookmark and Share


  Roger VIP
Den här dikten var mycket vacker. Du skulle möjligen kunna förstärka den ytterligare genom att glesa ut den, kanske ta bort ett eller annat adjektiv. Hur som helst så gillar jag den skarpt...
2005-04-25

  Mats L.
Fint skrivet
2005-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen