Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinterdrömmar

Vädrar snö i natt,
fukten sluter sig ömsint.
Sagokristaller.




Bunden vers (Haiku) av Myy VIP
Läst 498 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-09-29 22:16



Bookmark and Share


    Pivvi
Nej så underbar.. så väldigt underbar... utsedd till årets vintertext!
2007-11-23

    Bodil Sandberg
Den där doften...så väldigt speciell den är...tycker inte jag kan känna den lika starkt som förr..(höst mot vinter)men när du skriver så här fint om den..ja då finns den där igen!!!!!
2007-09-30

  Åsa Gustavsson VIP
Snööö???!!!
chockad!

Men fint skrivet om det, jojo!
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Myy
Myy VIP