Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om det finns en enda perfekt människa, så är hon så unik att hon borde visas upp för alla som en attraktion.


fröken perfekt

I en glasbur,
hon står,
i stadens centrum.
vem?
fröken perfekt.
varför?
för att hon är vacker,
smal, lagom lång,
rik, social,
smart,
utbildad, framgångsrik,
flerbarnsmor,
gift med herr underbar,
självständig,
omtyckt, trevlig,
välklädd, ordningsam
lycklig.

I en glasbur,
hon står,
där alla kan se.
vem?
fröken perfekt.
varför?
för att hon är perfekt.




Fri vers av Lili VIP
Läst 327 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-29 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili VIP