Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rolig liten dikt jag skrev för många år sedan när jag tyckte det var fel på mig och mitt liv, och hellre ville vara någon annan.


Varför är jag?

Varför är jag, jag och inte du?
För att du är du och inte jag.
Men om jag var du och inte jag,
skulle du vara jag och inte du.
Så varför är du, du och inte jag?
För att jag är jag, och kommer
aldrig att bli du.




Fri vers av Lili VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-28 21:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili VIP