Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bli fast i vardagen, att vakna upp varje morgon och veta att denna dag inte kommer att skilja sig från nästa.


Onda älvor

Dimman sveper tyst över marken,
fördunklar tankar och kastar spöklika
skuggor över din viljelösa själ.
Den är fast, skuggorna har tagit över.
Din själ kommer aldrig att få flyga fritt igen.
De onda älvorna drar fram över marken,
fördunklar tankar och kastar spöklika
skuggor över din viljelösa själ.
Du är fast.




Fri vers av Lili VIP
Läst 336 gånger
Publicerad 2008-04-28 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lili VIP