Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En Norge historia!

En Norge historia!

Det var en gång en dansk, en svensk och en norrman på en öde ö
En dag kom en flaskpost
Upp ur flaskan kommer en ande
Han säger att ni får en varsin önskan

Dansken säger att han vill hem till sitt dejlige Danmark
(Poff) och han är borta
Svensken säger att han vill hem till polarna i Sverige
(poff) och han är borta
Norrmannen säger
Dansken, svensken
Vart tog mina kamrater vägen?!
Jag vill ha mina kamrater tillbaks
(Poff)

Med vänlig hälsning
Ken Cassel




Fri vers av Ken Cassel
Läst 290 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 08:33



Bookmark and Share


    Maria Malm
..och så var önskningarna förbrukade..hihi
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel