Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bimbmodikten (garanterat iq beffriad)

Hej på dig din dumma lilla tjej!
Du låter videos påverka dig
Vad försvann din dröm till att göra något bra?
I stället dansar du runt i bikini var da´

Alla killar suktar efter din kropp
Men du är så smal att du måste matas med dropp
Är det coolt att bli kallas hora när du har betyg av högsta klass
I stället för att skärpa dig och sluta vara kass

Du ska döpa ditt barn till Kina som du tror är en stad
Men hade du hängt med på lektionerna hade nog din lärare blivit glad
Du tror att du befinner dig på en hög nivå
Men egentligen är du en dörrmatta som alla trampar på

Varför inte få Crédit för din egen grej
Utan att alla utnyttjar lilla dumma dig?
Så skärp dig för helvete nu
Sluta fåna dig och börja vara du!




Fri vers av sunshine93
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 14:51



Bookmark and Share


  Patrick K
haha sköna rim, jag gillar den ^^
2008-02-02

    ej medlem längre
haha.. sött :D
2007-09-30
  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93