Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var som det var

Alltid för evigt
Det är vad du sa

Lycka och kärlek
Det är vad det var

Men vindarna vände
Och mitt hjärta det brast

Vi hade slått vårat sista kast




Fri vers av sunshine93
Läst 320 gånger
Publicerad 2007-09-30 14:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93