Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker vår

Vi sprang bort mot ängen
Mot ett främmande land

Vi sprang över ängen
Hand i hand

Doftande blommor
i mitt solblekta hår

Det är vad jag kallar
en vacker vår


23/11-06




Fri vers av sunshine93
Läst 357 gånger
Publicerad 2007-09-30 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93