Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tårar

Jag vill inte såras mer
Mina tårar får inte bli fler
Ty jag gråter i detta nu
För jag älskar ju någon som du

Vill inte tänka mer på dig
På alla gånger du sårat mig
Jag tänker på det du en gång sa
Att du älskade mig precis som jag var

Tittar ut på öppet hav
På allt jag dig någonsin gav
Jag gjorde allt för dig
Oh, gud vad jag ångar mig

Dina ursäkter räcker inte till
För jag vet vad du egentligen vill
Jag står vid världens stup
Ty jag vill bara ha ett slut




Fri vers av sunshine93
Läst 327 gånger
Publicerad 2007-09-30 15:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93