Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dikten om Barbie

Jag är en Barbie fjantig tjej
Jag finns säkert hemma hos dej
Jag är ovanligt lång och smal
Ja, jag är faktiskt inte riktigt normal
Jag har långt blont hår
Har ni sett så fjolligt jag går?
Jag är varje ung flickas ideal
Trots att jag egentligen är sjukligt smal

Jag behöver alltid nya kläder
Hundratals märken för olika väder
Bimbo är mitt vanligaste namn
Och jag älskar att klänga i Kens famn
Jag har alltid skinande vita tänder
Har rubinringar av plast på mina välskötta händer
Jag är en super stjärna som sjunger och dansar
Och charmar killarna med mina långa fejkade fransar

Jag älskar att se mitt plastikopererade ansikte varje dag
För det viktigaste i hela världen är såklart jag
Jag är oftast en prinsessa av högsta klass
Trots att jag egentligen är riktigt kass
Intelligens är inte precis min starka sida
Så jag brukar i stället på min ponny rida
Det finns tillbehör till allt jag äger och har
Vänner brukar jag köpa, ja de som stannar kvar

Jag är gjord av till 100% av äkta plast
Jag hamnar alltid till slut i ett sopnedkast




Fri vers av sunshine93
Läst 939 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-09-30 15:03



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
Ja, hur många hem är det inte som har ett antal Barbie och Ken bland leksakerna?

Jag tycker du har många bra rim här, som \"sjunger och dansar/fejkade fransar\" och framför allt de två sista raderna som är väldigt tänkvärda!
2007-10-05
  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93