Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm

Det kom då en dag, som jag så länge hade väntat på
En ängel flög ner från himlen för att lära sig gå
Den lyste upp mitt liv, som en stjärna i natten
Nu är vår kärlek gömd i det djupaste vatten.
Jag lever på lycka och allt som håller mig kärt
Jag står på egna och trygga ben som jag en gång lärt
Den dagen jag ger upp och faller i sömn
Ska mina minnen leva kvar, som en underbar dröm




Fri vers av sunshine93
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-09-30 15:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sunshine93
sunshine93