Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i skuggan av er

längst in i hörnet

gömd bland trasor.

 

Bortom rampljuset

ensam

vilse.

 

I skuggan av er

där lever jag

bortkastad

nedtryckt

 på villospår.

 

Dömd att bära

erat skräp

erat namn

och behandlad

som pesten.

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-09-30 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson