Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trasig

Splittrad

skadad

huggen i bitar.

 

Söker efter

något tappat

efter ett liv.

 

Spillror

lappar

slitna trådar.

 

Går inte klistra ihop

eller limma

de är enbart trasigt

går det att laga.

 

Det tar tid

men kanske

framtiden finner lösningen

 




Fri vers av Anna Nickolausson
Läst 184 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-09-30 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson