Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Blev inget vidare nöjd med första delen först så jag ändrade den. hur blev det nu? Blev det bättre?


Vissa människor lever i ensamhet - kan vi inte leva ensamma tillsammans?

*


Vissa människor
går med huvudet
nedtygnt
och blicken svart
mår skit
men ber inte om hjälp
tror att de kan
klara sig själva
men förstår inte
hur mycket
en varm hand
skulle göra



*


Vissa människor
går aldrig utanför deras lilla värld
deras lilla värld av
skönhet killar
och perfekta näsor
i den världen
är allt perfekt
och den som inte är
perfekt
åker ut direkt
(efter att ha blivit
utskrattad
viskad om
och hatad lite grann)


*


Vissa människor
gråter aldrig
de väntar på regnet

jag stod ute ikväll
såg regnet falla ner
skölj bort min värld snälla
jag vill inte be
för jag tror inte på gud
jag tror inte på så mycket
över huvud taget faktiskt
inte längre

jag trodde på vänskap förut
jodå, jag gjorde faktiskt det
jag trodde på du+jag4eva
klandrar du mig
för att jag inte tror
längre?


Vissa människor delar upp allting
i fack

ja,
jag delar upp mycket
men jag önskar att
jag hade någon
att dela
med.


*




Fri vers av Junibarn
Läst 757 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-09-30 20:53



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det finns folk som skriver direkt ur hjärtat utan förbehåll och så finns det folk som bor ihop fast de bara är vänner, som ungarna i en stor familj ungefär
2008-08-04

  DC
Åhfyfan, känner verkligen igen det du skriver. Stora delar av mina dagar tänker jag på sånt här, väldigt intressant. Jag tycker mest synd om de trångsynta du förklarar i andra \"versen\" ( den \"perfekta\" kretsen). Det finns inte många att dela sina tankar med, för det är inte många som ser världen på samma sätt, för många är trångsynta. Väldigt fint, gillade denna skarpt!!!
2008-04-11

  mirrorball
jag vet att jag har kommenterat den här dikten innan men jag gör det igen för jag tycket att den är helt fantastisk.

/jag stod ute ikväll
såg regnet falla ner
skölj bort min värld snälla
jag vill inte be
för jag tror inte på gud
jag tror inte på så mycket
över huvud taget faktiskt
inte längre/

åh, så himla himla bra du är!

( och ja, kanske är den om möjligt bättre utan de två första styckena, men samtidigt tycker jag om dem )
2007-11-11

  klarafisk
Åh. Wow.

\"Vissa människor
gråter aldrig
de väntar på regnet\"

Jag älskar det.
2007-10-09

  eweh
jag håller med mirrorball
du är verkligen BRA
2007-10-01

  mirrorball
du skriver så bra dikter. liksom fina och smarta och allt på samma gång. du är BRA ( observera bra med stora bokstäver )
2007-10-01

  Tabes
Bra poetat! Du får fem rosa poetbubblor. Nu blåser jag dem för dig: fofff, fofff, fofff, fofff, fofff !
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Junibarn
Junibarn