Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

jazzens swingens dansteg tårna pressade mot lackskors spets
Jag står upp jag faller
Tango rosor horor i Paris och där
i Can can djärv och nästan lustig
Hoppar trampets ackompanjerad utav Sovjet
Vi vet bäst!

och där i led på led vi vandrar
skriker slagord kamp om fred
kravaller slag och hästar
Snabbt jag rider vinner kapplöpningens trofé
jag vilar mina trötta fötter, en ballerinas liv är inte lätt
och blek över polarisen jag vandrar, flera hundar har redan dött




Fri vers av objekt3
Läst 649 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-01 04:31



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Gillar verkligen den magiska stämmningen i denna
2008-01-13

  nitedrive
Jag fattar inte att ingen kommenterat den här,jag älskar den.Den bryter av mot det mesta annat man läser.Jag får känslan av trettiotal,inte så konstigt kanske.Sista raden fångade mig allra mest.
2007-12-18
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3