Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av en skrivarvän plitade jag ner detta....


\"Halvmaran\"

När blodsmaken känns på tungan
När någon \"biter\" i min mjälte
När allting börjar gunga
och man nästan välter...
då kommer andra vågen
man glider fram så lätt
som värsta snabbtågen
endorfinet sätter \"sprätt\"
på hela gamla kroppen
t o m på snoppen
tunga ben blir fjädrande
fötterna svävande
man liksom lyfter
bara flyter
så kommer MÅLET
det sista och publikvrålet..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 576 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 08:54



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
Fotbollsfan är Du
en sån kille med
fotbolls dille,
så målet det
blir världens gille...
****************
2008-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska