Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Säg mig...

...är det du som ger mig alla tecken som jag ser?

... som ser att jag mår dåligt?

... å som ger mig styrka att fortsätta?




Fri vers av Ms_Malin
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-01 14:33



Bookmark and Share


    *Zenobia*
frågor som många säkert ställer...vem denna Du än är....så ger

denna någon dig styrka att kämpa på här i livet...
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin