Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Precis ingenting

Det är så jag önskar att det kunde vara

precis ingenting

precis allting

för då skulle jag slippa önska bort det som gör ont




Fri vers av Ms_Malin
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 14:34



Bookmark and Share


  Freeman
<3 KRAMAR SOM VARAR, tills du inte behöver önska detta längre
2007-10-02

    *Zenobia*
att det som gör ont egentligen inte skulle finnas...ja...det är vi nog

många som önskar...

och det onda du menar handlar säkert inte om de små skrubbsåren

som läker ganska snabbt...
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ms_Malin
Ms_Malin