Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag skall vår egen historia synas


Historian om oss

Gråskuggad inramad tavla av minnen
Den vi en gång var

Höstgula i ljuset gnistrande löv faller till marken
Av vårt forna jag

På kyrkogården minneslund i vinden sprid aska
Där finns vårt ursprungs historia

På iskristallklädda fjällets topp armar mot skyn
Till den vi nu är

Släpper in solen
En dag skall vår historia komma i ljuset




Fri vers av Jack_iX
Läst 533 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-10-01 15:06



Bookmark and Share


  KristinaE
..livsfilosofi.. i ljuset det som är levande minnen.. gott att läsa!
2007-10-07

    sunnanvind
Du fångar många känslor i denna...jag sitter o tar till lipen faktiskt...Mycket vacker o sann bild av livet...ömsint berättad...
2007-10-05

  Maria Zena Viklund
mycket vackert!
2007-10-04

  Lasseman VIP
Oj! vad jag gillar denna! som innehåller kärlek, sorg och minnen! och ändå visar den styrka.. tack för läsning! applåder
2007-10-04

  prinscess VIP
jag läser om ett vemod
men ändå ser jag rikedom av kärlek
av det som är levande minnen kommer att bli historia för efterlevande
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack_iX
Jack_iX