Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med schampo i min ena hand

ställer jag mig i duschen och löddrar in mitt hår
ifrån topp till rot
Gnuggar in schampot riktigt ordentligt på mitt
runda huvud till klot
För med tvålen i mina händer så har jag hopp om
att få bli lite ren ifrån all smuts och sot
Så jag löddrar in hela min kropp från topp till tå
För jag har ju bestämt mig för att bli ren som få
innan jag från jobbet börjar gå
för att bege mig hem in i min vanliga
eftermiddagsrusch

Det händer ibland att jag tar mig ett varmt bad
hemma helt naken i badkaret tillsammans
med en stor kopp varm choklad
Ligger där och bara latar mig ett tag
För vad vore livet utan vatten
Inte så roligt, antar jag
För då skulle inte ens vi existera
Och eftersom jag inte är rädd för vattnet
då jag kan hoppa och simma i det så gör det mig
som oftast bara glad...

Med schampo i min ena hand!

Ken Cassel
7/10-2018




Fri vers av Ken Cassel
Läst 283 gånger
Publicerad 2007-10-01 15:19



Bookmark and Share


  dalida_bl
*skratt*, Ken, Ken....nu vet vi det...att du gillar att bada och ....hur....

Ha en bra dag!

He-he

/D/
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel