Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på ångern



stora beslut har fattats i dag
i goda vänners lag
är det lätt
att en positiv känsla tar fart
och byggs på

men när natten har skridit
och morgonen gryr
kommer du att ha
ändrat dig då?


(jag vågar inte fråga)




Fri vers av kirsti j.
Läst 252 gånger
Publicerad 2007-10-01 16:50



Bookmark and Share


    illvette
frågor som flyger i ditt huvud får alltid ställas, var inte rädd vännen min. Natten gick och morgonen grydde men hon hade inte ändrat sig ;) Vilken delikat liten text!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kirsti j.
kirsti j.