Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tiden och jag



kanske om
jag spelar den här låten
en gång till

kanske den där flickan
som just försvann ur synhåll
syns igen
om jag bara tittar
en gång till

kanske höstlöven på marken
sitter kvar på träden
om jag beger mig ut och kikar
en gång till

*

kanske om jag
gör om allting från början
gör om allt likadant

då kanske
jag kan få tillbaka
tiden
den som rinner mig ur händerna






Fri vers av kirsti j.
Läst 329 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-16 12:53



Bookmark and Share


  Minna Markatta
Jag gilalr denna. Sa sot och fin!
2009-03-08

    ej medlem längre
Gillar.

Soppa & Gaffel
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

kirsti j.
kirsti j.