Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och om du trodde du förlorat gåvan

Och om du trodde du förlorat gåvan
försök att vara still ett litet slag!
Var bara lugn, ty någonstans därovan
kan skönjas, om än svagt, en morgondag.
Och nåden skall ännu på nytt dig skänkas
ty någon finns som vill dig bara väl!
Se, snarare än hjärtat vågat tänka
skall elden åter tändas i din själ

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-01 17:31



Bookmark and Share


  Lapptanten
Oh ja, belönade blir de tålmodiga. =)
2007-10-08

  RutigKjol
Åh, håller med förgående talare..
Väldigt vackert och hoppfullt.
2007-10-07

  Erik L
Mycket fint och hoppfullt diktat.
Jag applåderar denna!
2007-10-01

  om en Siri
Jag tror du just tände den för många där ute
2007-10-01
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP