Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom igen, underskatta mig!

Underskatta mig gärna!

Ty det allra enklaste sättet
att få någon på fall
är att ge dem en knuff
i knäväcken




Övriga genrer av Lapptanten
Läst 288 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-01 18:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lapptanten
Lapptanten