Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När arbetet suger alldeles för mycket energi...


Låt mig sova

Tunga som bly glider de över mitt öga
värken i den krökta ryggen tilltar
svagheten i bäckenet består
och syret börjar ta slut

Plikten har sitt pris
jag betalar med min kropp
jag betalar med min själ
varje dag och varje kväll

Jag drar en lättnadens suck
sjunker bort bland bolster och drömmar
ett äkta leende sprider sin värme
glädjen spelar bakom de lykta locken

Genom salen skjuter en skarp signal
det är dags igen...




Fri vers av Flöde
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-10-01 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Flöde
Flöde