Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min egen skam



idag hände det som så ofta hänt förut

när man tror att människor står för det de säger
eller kommer göra det de sagt
vacklar tilltron till männskligheten
när man återigen finner att det inte är så

gamla episoder eller gärningar kommer på nytt upp i dager
känslorna som förvunnits väcks till liv
och man står med sin egen skam
för att man verkligen vill tro gått om alla

trots det som varit

som sagt

tilltron vacklar.........




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 209 gånger
Publicerad 2007-10-01 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson