Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Arbetsdagens gång och varför man jobbar.......


\"Jobbet\"

Du tar dig dit
varje dag
en \"oskriven lag\"
ett oändligt slit
för att överleva
och bo och äta
till barnets lekar
och och \"söndagsstekar\"
arbetskamrater
roliga \"krabater\"
festliga fikastunder
en och annan \"blunder\"
grovkornig komik
ingen dag
den andra lik
fast inte blir man rik.........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska