Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hon väntar änglar ifrån sin balkong


och som vi ska rå om varann
och älska varje dag!

snart är ni här i mina rum
och rummen ska vi fylla

med vänner kärlek trygghet skratt
böcker sånger skaparkraft
dans och poesi

tänk att få ha er båda två
tänk att få ha er i mitt bo

de människor i världen som
jag älskar allra mest!

snart bubblar tillvaron
av just det där
jag saknat hela livet:

gemenskap i en vänskapskrets
en trygghet i att vara

jag står på balkongen ensam och ler
ler åt det fantastiska som
förtjusta inre ögon ser:

små älvor kommer farandes
slår volter genom luften
flyr in genom balkongdörren
med såpbubbledans och stjärneglans
landar mjukt i någons knä

och du min vän jag tror minsann
att den som väntar där är jag!

jag väntar er här
jag bidar vår tid

jag blickar fram
emot det som ska bli
nästa vackra episod
i det som är min framtid:

snart flyger änglar
i mitt luftsystem

snart glimmar rummen
utav pärlor

av pärlor glitter
och värmande fnitter
består våra blickar
bekläds våra ord

aldrig kyla i ett öga
aldrig tankar bakom rygg
aldrig leenden som ljuger

aldrig nånsin ska vi skapa
orsak att bli skygg

det är vår gyllne regelbok
det är vår vänskaps lag

det är just så vi rår om varann
och älskar varje dag






Fri vers av kirsti j.
Läst 313 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-02 17:05



Bookmark and Share


  Minna Markatta
Jag tycker denna ar sa vacker!
2009-03-08

  Joakim P Udd
mm, den här har stannat
i mitt huvud sen jag läste den

du bidar vår tid
vaktar vår vänskapslag

oh my, precis vad jag tänkt

jag har tänkt mig att jag
gräver hål i hösten så att
du kan falla rakt genom den
men du bor i det hål som du
har grävt åt oss alla att dunsa
ner i vårt kärleksgryt ja
därför tänkte jag på gryningen
2007-10-04

    Lilla_Husmusen_94
Gud så härlig.. Oj! Jag tror att jag blir tåröggd.. Det var fint!
2007-10-03

  Joakim P Udd
mm, kyssar till dig
2007-10-03

    illvette
det där besöket av änglarna det verkar ju väldigt fint... ;) tiden kunde gå lite fortare, väntar spännt.. du målar bilder och förhoppningar till mig med älskade du!
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

kirsti j.
kirsti j.