Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE...


Jag vaknade idag

 

 

 

 

och jag vaknade idag
utan att jag hade sovit alls
hoppades på att gårdagen aldrig fanns

men mina kuddar var blöta och smakade salt
och mina armar längtade efter att få hålla om dig igen
samtidigt som mitt hjärta grät kärlek på mitt lakan

tårarna tycks aldrig sluta rinna ner för mina kinder
smärtan blir allt värre
och hoppet om att du ska älska mig lever kvar

aldrig har jag känt mig såhär ensam
aldrig har jag varit så säker på mina känslor
jag vet, att detta är äkta kärlek
den sorten som aldrig dör

och jag står inte ut
att inte få vara med dig

jag saknar mig älskling
jag saknar min ängel, min prinsessa
jag saknar hon som är mitt allt

saknar kärleken i dina ord
kärleken i din blick
i din beröring

och jag grinar som ett litet barn
för jag älskar dig, Ellinor

 

 

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 939 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-02 17:24



Bookmark and Share


    White as a star
Omg, jag älskar den här dikten..! Så underbart vacker och igenkännande.. Ger en applåd & bokmärker! :)
2007-10-05

    Jea
Oj jag lider med dig vännen, tänker att det är verkligen inte roligt när en kärlek tar slut, speciellt inte för den som fortfarande har mycket kärlek att ge. Jag är ganska säker på att Ellinor tycker att det är jobbigt också.
Jag tänker på er.
Mvh Jea
2007-10-02

    illvette
Den känslan av tomhet efter någon man älskar är verkligen något av det tyngsta man kan bära. Otroligt vacker fångat! Formen är fantastiskt fin också.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP