Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kurbad



Jag tvättar mig i månljus

låter stjärnstoff

sakta rinna genom mina nakna tår

fuktar så mina torra ögon med änglatårar


Sedan är jag redo att möta

världen....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 369 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 14:45



Bookmark and Share


  * Ammi *
glitter och glamour ..
ett riktigt själabad.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis