Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrade titeln, som innan löd:\"sensommar som blev höst\"


ett litet brev till dig

Värmen som sensommaren för ett tag gav
försvann tidigt
med ett iskallt och piskande regn
att man knöt långa halsdukar hårt om halsen

Men inte märkte jag när sensommaren blev till höst
eller hur alla träd stod i lågor
det enda jag kunde koncentrera mig på
var att minnas din värme
som jag inte längre fick känna




Fri vers av Simmerskan
Läst 578 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 19:26



Bookmark and Share


  Peter Matsa
mycket vacker o beskrivande, skapade härliga bilder med visst vemod.
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan