Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet

Hur kan livet vara så annorlunda från person till person
När så många levt på denna jord
det är ganska konstig känsla hur vi kan leva
efeter allt som hänt
att just du o jag idag ska leva idag




Fri vers av Dennis s
Läst 329 gånger
Publicerad 2007-10-02 20:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dennis s
Dennis s