Jag va hos läkaren idag..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag va hos läkaren idag...


Stress

Jag sökte för att jag har ont i hjärtat.

Hade så ont att jag trodde att jag skulle dö. Va så rädd för att somna, rädd för att inte vakna igen när min dotter skulle komma in och väcka mig.

Men som tur så lever jag. Fick veta att jag lider av stress, och oro.

Hur ska jag ha kontroll över det? Vet ju inte om att jag är stressad. Känner mig stark och glad. Jag tänker mycket....

...mycket på hur pengarna ska räcka till.

... mycket på hur jag ska lösa problemet med att jag inte har motivation på jobbet längre, och hur jag ska hitta fram till den igen. Söka nytt jobb... Ja om det ändå hade funnits jobb att söka!

.... mycket på att min dotter ska ha det tryggt och lugnt hos mig när hon är här. Koncentrerar mig jätte mycket på att det inte ska va stressigt omkring henne.

 Kanske är det så, att jag är stressad.... att allt detta påverkar min hälsa.

Det gör mig rädd...

....mycket rädd....

Lite att fundera på.




Fri vers av Jea
Läst 874 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 20:50



Bookmark and Share


    JJ VIP
Vardags stressen har blivit ett faktum, så vanlig att man inte ser den ens...Det finns nog ingen generell lösning på den utan individen måste finna en individuell lösning...Ta hand om dig! Mvh. JJ.
2007-10-05

  Sara Boström
stress är vår tids gift, och jag känner så starkt med dig och önskar att du hittar ett sätt att befria hjärtat.
2007-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Jea