Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... bara en liten tanka...


Bladguld




det är inte lingonen
som är skogens röda guld

det är fallna löv
från björk och bok och hassel
och lysande lönn











Bunden vers (Haiku) av Tina Q
Läst 473 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-02 21:36



Bookmark and Share


  Nicklasb
Håller med dig fullständigt, mycket vackert ritat!!
2007-11-01

    Iza
du e så söt me dina hassel...
2007-10-03

  Rosmarin
ja det här är en fullträff! Och så vänder du på tankan och gör den tvärtom - det är så skickligt att jag inte ens reagerade på det först!
2007-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Tina Q
Tina Q