Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Acrophobia

Det här är inte roligt längre
Att alltid vara på spänn och inte veta vad som händer
Jag vill veta vad som händer
Kan inte du sitta här brevid mig
Och berätta för mig, precis allt du vet
Så jag inte behöver känna såhär
För du vet, det känns i hela kroppen
Och jag har hittat på det själv
Det finns inte i verkligheten
Men jag känner det så starkt
Att något är fel




Fri vers av Yeti
Läst 387 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-02 21:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Yeti
Yeti