Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en låttext, som betyder väldigt mycket för mig. sjunger den i skolan, så jag har inte skrivit denna själv


kärlekens tid 2

\'
Rör vid mig nu,
fyll mitt liv ända till brädden

jag som var ett barn då,
söker min sång

Vem tog min sorg?

vem berövade mig gåvan?

den gav mig min styrka,
jag var ett barn

Kärlekens tid

har bevarat
min längtan
jag
som var ett barn då
söker min sång

Rör vid mig nu

fyll mitt liv ända till brädden

du gav mig min hunger,
jag är ett barn
\'




Fri vers av boobcacky
Läst 348 gånger
Publicerad 2007-10-02 23:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky